aboutus

Bedrijfsprofiel

Co. van de Guangzhout&c Tent, Ltd, werd opgericht in 2005 dat een grote tentonderneming is die zich in ontwerp, productie, verkoop en het huren van grote tenten specialiseert. Nu hebben wij meer dan 500 personeel en hebben opstelling een Ontwerpafdeling, een Productieafdeling, een Op de markt brengende Afdeling, een Techniekafdeling, en een Opslaande Afdeling. Onze installatie behandelt een vloerruimte van 23.000 vierkante meters in Nansha-District, Guangzhou en geniet van een gemakkelijke toegang tot vervoer over lucht, overzees en land. Bovendien, onze zaken zijn beschikbaar aan meer dan 20 nationale provincies en steden geweest, en onze producten zijn etc. verkocht aan 76 landen in Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oostenrijk, Afrika, Europa, en Zuidoost-Azië.
 
Het moderne materiaal, het wetenschappelijke proces, en de eersteklas technologie maken ons het mogelijk houden, listig en ontwikkelend geïndividualiseerde producten aan de gediversifieerde behoeften van de gebruikers te voldoen en van een hoge reputatie over de hele wereld te genieten. Nu zijn onze tenten beschikbaar voor het verkopen en het huren behandelend een gebied van 300.000 vierkante meters en kunnen de tijdelijke ruimte voor diverse binnenlandse activiteiten en opslagbehoeften op elk ogenblik aanbieden.
 
Wij produceren etc. hoofdzakelijk grote tent, opgeschorte tent, pagodetent, boogtent, veelhoektent, huwelijkstent, industriële tent, hoteltent, trekmembraan, membraanstructuur, activiteitentent, de tent van de huwelijksviering, huwelijkstent, tentoonstellingstent, de tent van de verkooptentoonstelling, pagodetent, Europese tent. Onze tentspanwijdten komen in dergelijke specificaties zoals 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 20, 21, 25, 30, 35, 40, 50, 60 en 75m. Tegelijkertijd, kan het tentbinnenland met vloer, licht, doekgordijn, airconditioner, kleurentv, bureau, stoel, harde muur, glasdeur, mobiel toilet, de hoteldienst en andere verwante faciliteiten worden uitgerust. Onze tenten kunnen geïnstalleerde vaste grond (cementgrond), zachte vloer (grond), keramische tegel, en grond zijn die niet kunnen worden beschadigd. Bovendien, kunnen onze tenten via overeenkomstige schroeven, spijkers en lagerplaten worden bevestigd. De verwante hulpfaciliteiten en de speciale vereisten kunnen ook met. zijn.
 
Sinds onderneming, heeft ons bedrijf opstellingstenten en geïntegreerde aanverwante apparatuur voor grote sportengebeurtenissen, tentoonstellingen, exposities, openluchthuwelijksvieringen, vieringspartijen, ontvangstactiviteiten, productbevorderingen, festivalactiviteiten, industriële semi-permanente opslag, en noodsituatiehulp. In het tentoonstellingsgebied, hebben wij tenten voor de 106ste, 108ste en 109ste Kantonmarkt geleverd. Zoals voor sporten, hebben wij producten aan de Wereldbeker van de 2007 Vrouwen van FIFA, 2008 Olympics van Peking (met inbegrip van de Olympische het Varen Gebeurtenis in Qingdao) geleverd, 2009 Formule 1 Grand Prix Rennend in Singapore, de 2009 nationale spelen in Shandong, de Aziatische Spelen van Guangzhou in 2010, de Jeugdolympische spelen van Singapore in 2010, de 2012 Aziatische Strandspelen in Haiyang, Shandong, het Kampioenschap van de de Jeugdvoetbal van Azië in 2013, de 2014 de Jeugdolympische spelen en het Open het Tenniskampioenschap van Wuhan in 2014 en 2015. Nu heeft ons bedrijf de certificatie uit CNAS (de Nationale de Erkenningsdienst van China voor Conformiteitsbeoordeling), van IFAI (Industriële Internationale Stoffenvereniging) evenals de TUV certificatie, Ce-kwaliteitscertificering en de ISO2000-certificatie verkregen. Bovendien, ons T&C-TENThandelsmerk is geschat als „beroemd handelsmerk van Guangdong“. Wij wijden aan de mooie tenten en kwaliteitsassuarance. T&C de tent leidt tot prachtige ruimte door uiterst nauwgezette inspanningen.

Geschiedenis

T&C tentco., Ltd, werd opgericht in 2005 dat een grote tentonderneming is die zich in ontwerp, productie, verkoop en het huren van grote tenten specialiseert. Nu hebben wij meer dan 500 personeel en hebben opstelling een Ontwerpafdeling, een Productieafdeling, een Op de markt brengende Afdeling, een Techniekafdeling, en een Opslaande Afdeling. Onze installatie behandelt een vloerruimte van 23.000 vierkante meters in Nansha-District, Guangzhou en geniet van een gemakkelijke toegang tot vervoer over lucht, overzees en land. Bovendien, onze zaken zijn beschikbaar aan meer dan 20 nationale provincies en steden geweest, en onze producten zijn etc. verkocht aan 76 landen in Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oostenrijk, Afrika, Europa, en Zuidoost-Azië

Dienst

1. Wij bieden een éénjarige garantie voor al onze verkochte producten aan. Binnen de garantieperiode, zullen wij vrije reparatie ter plaatse aanbieden. Tegelijkertijd, zullen wij de betaalde dienst in het geval van de volgende omstandigheden aanbieden.
A. beschadig geboren van kunstmatig gedrag of onweerstaanbaar natuurverschijnsel;
B. analyse of schade toe te schrijven aan ongepaste verrichting;
C. analyse of schade toe te schrijven aan transformatie, decompositie en assemblage van producten.
2. Op ontvangstbewijs van reparatiebericht, zullen wij bij de plaats binnen zeven werkdagen aankomen en zullen het probleem regelen.
3. Een gebruiker kan verwante technische vragen via naverkooptelefoon raadplegen en een welomlijnde oplossing ontvangen. De commerciële dienst 

Ons Team

T&C TENT CO.,LIMITEDT&C TENT CO.,LIMITED

           Ons bedrijf heeft meer dan 500 personeel en heeft opstelling een Ontwerpafdeling, een Productieafdeling, een Op de markt brengende Afdeling, een Techniekafdeling, en een Opslaande Afdeling. Onze installatie behandelt een vloerruimte van 23.000 vierkante meters in Nansha-District, Guangzhou en geniet van een gemakkelijke toegang tot vervoer over lucht, overzees en land. Bovendien, onze zaken zijn beschikbaar aan meer dan 20 nationale provincies en steden geweest, en onze producten zijn etc. verkocht aan 76 landen in Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oostenrijk, Afrika, Europa, en Zuidoost-Azië.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Ben
Tel. : 18026425562
Fax : 86-020-39048997
Resterend aantal tekens(20/3000)
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->