Ga kamperend met een tent

July 14, 2017

Laatste bedrijfsnieuws over Ga kamperend met een tent
Nu, met tenten aan toerisme geleidelijk aan een soort manier, „tentreis“ in de markt, een partij van openluchtclub, autoclub, openluchtclub is geworden, kwam de Alpinismeclub tot stand.
 
De stijging deelnemers van de tentreis, wijst volledig op het snakken naar het wilde leven, wens voor bevrijde staat, en dit „DIY-model“ is zeer aantrekkelijk, kan vrije tijd en vermaak, geschiktheid en andere doeleinden bereiken.
 
Hoewel het hotelcomfort beter is, maar sommige mensen kiezen geen traditionele toeristenbestemming is, kan de traditionele de faciliteitenlevering van de hotelaanpassing de keus niet hebben, aangezien de tentaanpassing een goede ervaring is.
 
Onder ogen ziend de markt van de tentreis, is het gebied hoe te „welkom heten“, a moet het probleem onder ogen zien geworden. Wanneer het ontwikkelen van de producten van de tentreis, moeten de relevante toneelvlekken de ondersteunende infrastructuurbouw versterken, kunnen aan opstelling een aantal tentengebied, het kamperen gebied worden aangewezen. Hangzhou, het Westenmeer werd eens opgesloten door de chaos van de tent, en soms is de scène ook een geschil met toeristen. In 2007, knoeit de toneelstreek van het het Westenmeer in de Esdoornpark van het het Westenmeer, het gemaakte Orioles Zingen van Yang Lin in het Wilgen wuguitan blok, Dingjiashan-de districten van de gazon 10 tent, een gebied van ongeveer 40 duizend vierkante meters, tent met regelmatig gedaan of gemakkelijk opgelost het probleem.
 
Een hogere reisvriend zei: „die van ons die tenten spelen worden genoemd“ homophonic tenten „, spelend met de rots en de punk“ algemene liefde, loopt de lijn, tenzij er een goed idee is, anders zijn wij niet bereid om met toneelvlek te contacteren.“
 
In een betekenis, voor de markt van de tentreis, zijn de gepersonaliseerde marketing initiatieven in het bijzonder belangrijke toneelvlekken. Dit, sommige toneelvlekken heeft stil kracht. Ik merk op dat de groep het kopen plaats, een toneelvlek op de kwestie van „passagierskaart“. Houd deze kaart, kunnen de deelnemers van de tentreis niet alleen aan toneelvlekken toegang hebben tot, kunt u ook aan de boten van de watervoet, mariene rubberboten, boogschieten en veel andere vermaakprojecten deelnemen. Een aantal toneelvlekken hielden allerlei tentfestival ook een goed idee is.
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Ben
Tel. : 18026425562
Fax : 86-020-39048997
Resterend aantal tekens(20/3000)
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->