Thuis Nieuws

Openluchttent, verblijf weg voor een dagactiviteiten

Certificaat
Van goede kwaliteit De Tenten van de huwelijksgebeurtenis voor verkoop
Van goede kwaliteit De Tenten van de huwelijksgebeurtenis voor verkoop
Klantenoverzichten
Het is goed als verwacht mijn

—— Paul

De werkelijk aardig en nuttige verkoopster, blij aan om de producten te zien die van T&C-Tentbedrijf worden bevolen, hoop volgende samenwerking.

—— Hector

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Openluchttent, verblijf weg voor een dagactiviteiten
Openluchttent, verblijf weg voor een dagactiviteiten
In de lente van het eerste seizoen, terwijl de terugwinning van alle dingen, a het meest geschikt voor openluchtactiviteiten is! Maar het de lenteweer is veranderlijk, is het zogenaamde „weer onvoorspelbaar“, als u een regenachtige dag, notulen ontmoet om perfecte openluchtactiviteiten omhoog te maken! De tent kan zijn voor u dergelijke zorgen te elimineren! „In de tent in verenigd, zijn winter en zomer met!“
 
Of het commerciële activiteiten is, kunnen de openbaredienstactiviteiten, de gebeurtenissen, of de commerciële organisaties, familieuitjes, openluchttenten volgens uw verschillende behoeften, die verschillende stijlen en verschillende grootte van de tent maken.
 
De openluchtontvangsttent wordt wijd gebruikt, de interne configuratie: bevloering, tapijt, gordijn, airconditioning, 5P-kwiklamp, lantaarn, akoestiek, teken in bureau, lijst, stoel, stoel, VIP gasten mobiele toiletten en ander materiaal, om aan de diverse behoeften van de activiteiten te voldoen!
 
In openlucht in de lente is opwekkend dan ingebeeld! Denk buiten dicht bij aard, maar onmogelijk om geen huis te bouwen, en de tent kan bereiken! Het spreken van openluchtactiviteiten en meer tenten met oh!
 
De de huuractiviteiten van de tenttent en bouwen de one-stop dienst, contacteren ons, douane gepersonaliseerde activiteitententen, openluchtactiviteiten open reis!
 
Europese stijltenten of sferische tenten, tenten met een verscheidenheid van opties voor u!
Bartijd : 2017-07-14 10:11:56 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
T&C TENT CO.,LIMITED

Contactpersoon: Mr. Ben

Tel.: 86--18026425562

Fax: 86-020-39048997

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->