Thuis Nieuws

Natuurlijke mooie purpere Romantische Huwelijkstent

Certificaat
Van goede kwaliteit De Tenten van de huwelijksgebeurtenis voor verkoop
Van goede kwaliteit De Tenten van de huwelijksgebeurtenis voor verkoop
Klantenoverzichten
Het is goed als verwacht mijn

—— Paul

De werkelijk aardig en nuttige verkoopster, blij aan om de producten te zien die van T&C-Tentbedrijf worden bevolen, hoop volgende samenwerking.

—— Hector

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Natuurlijke mooie purpere Romantische Huwelijkstent
Natuurlijke mooie purpere Romantische Huwelijkstent
Natuurlijk en comfortabel natuurlijk milieu, ontspannen en warme atmosfeer, de atmosfeer van de mooie huwelijksceremonie ...... Een huwelijkstent die onlangs in de hete lente van Phoenix wordt gehouden niet alleen liet de bruidegom en de bruid Lin gedenkwaardige Linda, maar ook voor vele verwanten en vrienden bewoog hen.
 
Bij het bepalen van de huwelijksstijl, nam M. Lin een luim aan het het Kuuroordmilieu van Phoenix, zei hij: wij hebben slechts 8 lijstenbanket nodig, in feite, vele hotels kunnen samenkomen. Maar de atmosfeer is uniek, en wij hopen om een verschillend soort huwelijk te hebben.“ Men begrijpt dat M. Lin en Linda Zhejiang is, is Wenzhou, Xiangyang momenteel in de zaken, zei Linda: „het is niet alleen twee van ons, is twee families. Vele verwanten zijn aan het huis komen deelnemen, zodat de dag na het huwelijk, boekten wij ook twee reeksen villa's voor iedereen om te rusten, terwijl alle gasten een hete bel.“ hebben
 
De het huwelijksontwerper Miki Wendy van Caroline en het huwelijk worden gedefinieerd als romantische, esthetische stijl, modieuze atmosfeer van scène drie purpere achtergrond, fantastisch minimalistisch welkom gebied, die luchtlassa charmeren ...... De huwelijksceremonie, het paar zal Wenzhou-douane en Xiangyang-de douane wordt door de nieuwe huwelijkspartij ertoe bracht 8 mensen gecombineerd om de gelukkige paarweg te leiden. De moeder van de bruid voor haar dochter om de sluier neer te nemen wanneer de scheuren, de bruidegom die „ik ben bereid“ om fondly te kijken wanneer geraakt door de aanwezigheid van alle mensen zingen.
Bartijd : 2017-07-14 10:18:05 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
T&C TENT CO.,LIMITED

Contactpersoon: Mr. Ben

Tel.: 86--18026425562

Fax: 86-020-39048997

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->